Latest News

Τρίτη 1 Απριλίου 2025

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτησή της μια μέρα μετά το δικαστήριο με τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»


 Με ένα story της στο instagram όλο νόημα μέσα από μία φράση του Μενέλαου Λουντέμη εμφανίστηκε στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου, μια μέρα το δικαστήριο για τη διαδικασία επίλυσης των διαφορών της με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, αναφορικά με θέματα που αφορούν στα δυο ανήλικα... τέκνα τους.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρωί της 31ης Μαρτίου, οι δύο πλευρές έδωσαν το «παρών» στο Πρωτοδικείο Αθηνών, συνεχίζοντας τη δικαστική διαδικασία, που αφορά στο αίτημα του τραγουδιστή για αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου τους και συνεπιμέλεια για τον μικρότερο.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έλεγαν», και πρόσθεσε «Καλή Πρωταπριλιά» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, τον αδελφό της Γιάννη Χρηστίδη, καθώς και τους στενούς της φίλους Χριστίνα Κοντοβά και Παύλο Σταματόπουλο, ενώ επέλεξε να μην προβεί σε δηλώσεις.

Παρότι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μετά τον χωρισμό τους το 2019, η συνεννόηση μεταξύ τους δεν κατέστη πλήρως εφικτή.

Οι διαφωνίες σχετικά με τον χρόνο που περνούν τα παιδιά με κάθε γονέα εντάθηκαν, με τον τραγουδιστή να καταθέτει αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου τους και συνεπιμέλεια για τον μικρότερο. Στο πλαίσιο της νέας αυτής δικαστικής διαμάχης, ο Θοδωρής Μαραντίνης προχώρησε σε κατηγορίες εναντίον της πρώην συζύγου του, κάνοντάς λόγο για «εργαλειοποίηση» των παιδιών εκ μέρους της.

Από την πλευρά της, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι είναι συνεπής και ότι πάντοτε ενημερώνει τον πατέρα για ό,τι αφορά στα παιδιά. Επισήμανε δε, ότι οι δύο γονείς έχουν διαφορετική φιλοσοφία αναφορικά με τη διαπαιδαγώγησή τους.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή

«Ο δικαστής θεώρησε ότι είναι ανάγκη να δει τα παιδιά, έχει καθορίσει συγκεκριμένη μέρα και ώρα, σε συγκεκριμένο τόπο. Θα γίνουν διάφορες ερωτήσεις φαντάζομαι προς τα παιδιά και τα παιδιά θέλω να πιστεύω ότι θα εκφράσουν τον ωραίο ψυχικό κόσμο που έχουν και θα επιλέξουν ό,τι θεωρούν τα ίδια ότι είναι το ηθικό, το ορθό για την καλλιέπεια της ζωής τους». Σε ερώτηση για όσα υποστήριξε ο Θοδωρής Μαραντίνης περί εργαλειοποίησης των παιδιών από τη Σίσσυ Χρηστίδου και έκθεσής τους στα social media, ο δικηγόρος του τραγουδιστή απάντησε: «Δεν θέλω να επαναλάβω αυτά που έχω ήδη πει στο δικαστήριο, αυτά που γίνονται εντός της αίθουσας τα αφήνω εκεί, δεν θέλω να χαρακτηρίσω ούτε τον έναν, ούτε τον άλλο. Θέλω να κάνω τη δουλειά όσο καλύτερα πρέπει να την κάνω και να αναδείξω τα στοιχεία που για εμένα είναι πασιφανή, αλλά για κάποιους άλλους θέλουν λίγο σκάλισμα» δήλωσε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης, αναφορικά με όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα.

«Ο ισχυρισμός του κυρίου Μαραντίνη είναι και η βούληση, η πραγματική του παιδιού. Αυτό θα κριθεί σε λίγες ημέρες, όταν το δικαστήριο δει τα παιδιά και θα αποφασίσει αν αυτή η βούληση, όπως την έχουμε μεταφέρει εμείς αποτυπώνεται, επαναλαμβάνεται, και ως εκ τούτου  θα λάβει υπόψιν πολύ σοβαρά τη βούληση των παιδιών» πρόσθεσε.