Η Σελέν Ερντέμ προκάλεσε τροχαίο. Οδηγώντας, φέρεται να μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο (κατά τα λεγόμενά της τουλάχιστον) και να χτύπησε μία άλλη γυναίκα η οποία ήταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι μπροστά της...τα ξημερώματα της Πέμπτης
Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε το σκηνικό, αναφέροντας πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος της προπονήτριας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
«Ηταν ξημερώματα Πέμπτης. Ημουν σταματημένη στο φανάρι όπου ξαφνικά με έριξε και με παρέσυρε. Δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε, ήρθε ένας διερμηνέας. Είπε ότι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι. Είχε πανικοβληθεί εκείνη τη στιγμή όπως κι εγώ ήμουν σε σοκ. Αφού ήρθε κάποιος να την βοηθήσει, μετά έδειξε αδιαφορία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της για να την ενημερώσω για τον τραυματισμό μου, αλλά δεν απαντούσε. Αντέδρασε μέσω δικηγόρου μόνο. Ετσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά» είπε η τραυματίας.