Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε για μία ακόμα φορά να φρικάρει τους θαυμαστές της μετά την ανάρτηση ενός νέου βίντεο...
Η 43χρονη ποπ σταρ, έδειξε στους θαυμαστές της τα «πραγματικά της νύχια» για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
Η ίδια δηλώνει επίσης περήφανη για την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου νυχιού στο μικρό της δάχτυλο του αριστερού χεριού, ενώ αποκάλυπτε τα νύχια της με βαφή που είχε ξεφτίσει.
Η δημιουργός του “Toxic” είπε στους θαυμαστές της με μια πολύ υψηλή φωνή: «Είναι τόσο μικρά, είναι περίεργο, αλλά έχω, εε, ένα μικρούτσικο νύχι στο μικρό δάχτυλο».
«Δεν είχα νύχια από την έβδομη τάξη!»
Στη συνέχεια, η Μπρίτνεϊ φάνηκε να υιοθετεί κάτι σαν βρετανική προφορά καθώς συνέχιζε: «Είμαι σαν να τρελαίνομαι! Είναι πραγματικά, πραγματικά μικρά, αλλά παρ’ όλα αυτά…»
Στην λεζάντα, έγραψε: «Δεν είχα πραγματικά νύχια από την έβδομη τάξη, δεν λέω ψέματα!!! Είμαι περήφανη.»
Πολλοί θαυμαστές έτρεξαν στο reddit για να εκφράσουν την ανησυχία τους για την ποπ σταρ.
Ένας έγραψε: «Κάποιος πρέπει να βοηθήσει αυτή την καημένη κοπέλα.»
Ένας δεύτερος ανέφερε: «Θεέ μου. Αυτό είναι γελοίο. Δεν λέει καν λέξεις αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται τουλάχιστον ένα λογικό άτομο γύρω της συνέχεια. Δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.»