Latest News

Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

Αυτός είναι ο προπονητής που ασελγούσε σε βάρος ανήλικης στην Κέρκυρα

 


Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα και το πρόσωπο του προπονητή που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης επί δύο με... τρία χρόνια.

Πρόκειται για τον Καρδάμη Αλέξιο του Σπυρίδωνος και της Αικατερίνης, γεν. 21-03-1985 στην Κέρκυρα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη, υπό την επιβαρυντική περίσταση της τελέσεως της πράξης από πρόσωπο που έχει την ιδιότητα του γυμναστή-προπονητή, κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκου υπό τη μορφή της παραγωγής και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί ανήλικο για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση των ως άνω αδικημάτων αλλά και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και της τοπικής κοινωνίας, και δη των ανηλίκων. Η εν λόγω δε δημοσιοποίηση είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη και νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στην αποκάλυψη τυχόν περισσότερων παθόντων, θα καταστεί δε ευχερέστερη και η προσφυγή των τελευταίων στις αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο προπονητής φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης από τον Μάιο του 2022 έως και το τέλος Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, το διάστημα που η αθλήτρια διένυε το 15ο με το 17ο έτος της ηλικίας της, ενώ στο κινητό του βρέθηκαν και πέντε φωτογραφίες της ανήλικης, καθώς και τρία βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία εμφανίζεται σε ερωτικές πράξεις ο ίδιος και η ανήλικη.