Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε ποτέ τους πολύ στενούς δεσμούς που διατηρεί με την οικογένειά της. Την μητέρα της, η οποία έγινε η σκιά της όταν απέκτησε τον Ερμή, τον πατέρα της και τα τρία αδέλφια της, την Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο. Ειδικά με τις αδελφές της η επικοινωνία τους είναι διαρκής.
Παρόλα αυτά, σπάνια έχουμε δει τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων. Η Ελένη προστατεύει απόλυτα την ιδιωτική ζωή της, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Γι’ αυτό και οι μοναδικές φωτογραφίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια με τις αδελφές της είναι από την απονομή του διαμαντένιο δίσκου για το άλμπουμ της «Poli_Ploki» πριν από ένα χρόνο περίπου.
Το κοινό βίντεο με Μαργαρίτα, Ιωάννα και Ελένη Φουρέιρα
Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Ελένη Φουρέιρα και οι αδελφές της έκαναν μια εξαίρεση στον κανόνα του «τα εν οίκω μη εν δήμω». Στο βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, οι τρεις γυναίκες μοιράζονται χαλαρές οικογενειακές στιγμές μπροστά στην κάμερα του κινητού.
«Η Ιωάννα είσαι η πιο όμορφη από όλες, δεν χρειάζεται να τραβιέσαι» ακούγεται να παρατηρεί η Ελένη Φουρέιρα στην αδελφή της. Και καταλήγει: «Βρείτε τις διαφορές».
Δείτε το βίντεο: