Latest News

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025

Δήμος Πειραιά: Γιατί ενοχλήθηκε ο δήμαρχος με το Νίκο Βλαχάκο

 
Αν και με καθυστέρηση 15 ημέρων ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δεν έκρυψε την ενόχληση του για την στάση του Νίκου Βλαχάκου ο οποίος... εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση κατά πλειοψηφία του Δήμου Πειραιά να τιμήσει τον Κώστα Σημίτη, δίνοντας το όνομα του σε δρόμο της πόλης.

«Βλαχάκος και Σημίτης δεν χωρούν στον Πειραιά» είχε αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων μιλώντας  στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο του  αδελφού του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο.

«Ήταν λάθος ο τόπος και ο χρόνος» υποστήριξε ο δήμαρχος να ασκήσει κριτική στην απόφαση της δημοτικής αρχής για να τιμήσει τον Κ. Σημίτη κατά τη διάρκεια της τελετής ενώπιων μου

Ο ίδιο είπε πως περίμενε να εκφράσει τώρα στο δημοτικό συμβούλιο την ενόχλησή του για τη στάση του Νίκου Βλαχάκου, ο οποίος δεν ήταν παρών να μπορέσει να απαντήσει στον δήμαρχο. 

Εντύπωση δεν προκαλεί ότι με την ενόχληση του δημάρχου συμφώνησε και ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά το γεγονός ότι ο Νίκος Βλαχάκος είχε στηρίζει τη δημοτική αρχή Μώραλη ώστε  να μπορέσει να διοικήσει το Δήμο Πειραιά κατά τη περίοδο 2019-2023.

Ωστόσο φαίνεται τώρα πως η στάση του αυτή δεν εκτιμήθηκε επαρκώς αλλά ούτε καν αναγνωρίστηκε αν και σε μεγάλο βαθμό χρωστάνε ολόκληρη εκείνη τη θητεία στη στήριξη του αδελφού του ήρωα των Ιμίων. 

@ Ανεξαρτήτως εάν έχει δίκιο ή όχι, κανείς δεν έχει λόγο να ασκεί κριτική στην πλήρως δικαιολογημένη συναισθηματική φόρτιση του Νίκου Βλαχάκου και μάλιστα να εμφανίζεται ενοχλημένος για την εικόνα του γιατί απλά ο άνθρωπος έχει χάσει τον αδελφό του στα Ίμια...