Latest News

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025

Έγκλημα στο Δαφνί: Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια 44χρονη ασθενή - Μπήκε στο ψυχιατρείο μετά από δολοφονία γυναίκας στην Κέρκυρα


 Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί ύστερα από διαπληκτισμό...δύο τροφίμων.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από τον διαπληκτισμό δύο τροφίμων του ψυχιατρικού νοσοκομείου, ενός 47χρονου και της 44χρονης.

Στη συνέχεια ο άνδρας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες της επιτέθηκε με σπασμένο γυαλί, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 47χρονος είχε εισαχθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο Δαφνί μετά από τη δολοφονία γυναίκας στην Κέρκυρα, λόγω ακαταλόγιστου.


Η δολοφονία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 4:00, στο 10 ψυχιατρικό τμήμα οξέων περιστατικών στο οποίο νοσηλεύονταν και ο 47χρονος δράστης και το 44χρονο θύμα.

Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα, να ανακοίνωσε το έγκλημα στους εμβρόντητους νοσηλευτές και να διέφυγε.

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο βρίσκονται από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και εκτός αυτού για τον εντοπισμό του 47χρονου δράστη.

«Τα ψυχιατρικά νοσοκομεία δεν είναι φυλακές. Επανέρχεται το διαχρονικό αίτημά μας να σταματήσουν να νοσηλεύονται στα ψυχιατρικά νοσοκομεία άτομα του άρθρου 69 του ποινικού κώδικα. Έχουν διαπράξει εγκλήματα, κακουργήματα τους αποδίδεται το ακαταλόγιστο στο δικαστήριο και αποφασίζεται ο εγκλεισμός τους σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Έτσι νοσηλεύονται μαζί με άλλους ψυχικά ασθενείς και μπορούν να κάνουν κακό σε ασθενείς και προσωπικό» επισήμανε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.