Latest News

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν υπήρχε καλύτερη παρουσιάστρια από μένα τότε» (Video)

 


Για την εποχή που παρουσίαζε το «Ρουκ-Ζουκ» μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση, επισημαίνοντας ότι η εκπομπή είχε αφήσει εποχή... στα 90’s.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η παρουσιάστρια αναφέρεται στη Ζέτα Μακρυπούλια, τονίζοντας ότι έχει κάνει δική της την εκπομπή και ότι μετά από εκείνη δεν θα δεχόταν να την παρουσιάσει η ίδια.

«Ήταν λογικό να “πιάσει” το Ρουκ-Ζουκ και να πάει καλά, γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το έχουν αναβαθμίσει, το έχουν κάνει σόου, εμάς ήταν ένα μισάωρο μεικτό μαζί με τις διαφημίσεις. Η Ζέτα το έχει κάνει δικό της» είπε και πρόσθεσε:

«Ήμουν πάρα πολύ καλή (σ.σ στο Ρουκ-Ζουκ), δεν υπήρχε καμία άλλη καλύτερη από εμένα τότε. Δεν μου έδειξε ποτέ κανείς, δεν με βοήθησε, δεν μου είπε ποτέ κανείς τι πρέπει να πω. Ένιωθα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήμουν τόσο καλά σε αυτό.

Αφού σταμάτησα λόγω του παιδιού που γέννησα, με παρακαλούσαν τρία χρόνια να επιστρέψω. Αν επέστρεφα τώρα, θα ήθελα να κάνω και πάλι ένα παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι. Όχι όμως το Ρουκ-Ζουκ, μετά τη Ζέτα δεν θα το ξανάκανα»