Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Victoria's Secret: «Έμοιαζε με όνειρο» - Η πρώτη αντίδραση της Ανθής Φακιδάρη μετά το show (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Την πρώτη ανάρτησή της μετά το φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret, έκανε η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk του... διάσημου brand.

Η 21χρονη προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο λίγες ώρες μετά το τέλος του show της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη. Η Ανθή Φακιδάρη έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα περπάτησε μαζί με κάποια από τα διασημότερα μοντέλα που έχουν αφήσει εποχή στον χώρο της μόδας, όπως η Kate Moss, η Tyra Banks, αλλά και η Adriana Lima.

Η ίδια περιγράφοντας τη μοναδική εμπειρία που έζησε αλλά και τα συναισθήματά της, σημειώνει χαρακτηριστικά πως έζησε ότι ονειρευόταν από μικρό παιδί, ενώ τόνισε πως ό,τι βίωσε είναι «πέρα από κάθε φαντασία».

«Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της.

«Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη», κατέληξε.