Latest News

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Το street party στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ

 


Στην ιστορική της έδρα, στην οδό Ρηγίλλης επιστρέφει η Νέα Δημοκρατία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση... του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία για τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης, μπροστά από το νεοκλασικό κτίριο που επί δεκαετίες φιλοξένησε τα γραφεία της ΝΔ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προβολή στις γιγαντοοθόνες ενός επετειακού βίντεο για την ιστορία του κόμματος το οποίο περιέχει σημαντικές στιγμές και πρόσωπα, από τον Οκτώβριο του 1974 μέχρι και σήμερα.

Από το ραντεβού στη Ρηγίλλης απουσιάζουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega σχολίασε ότι ο ίδιος έκανε το καθήκον του και τους προσκάλεσε, προσθέτοντας πως η σημερινή, είναι μία μέρα γιορτής για τους Νεοδημοκράτες.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι: Παύλος Μαρινάκης, Μαρία Συρεγγέλα, Γιώργος Μυλωνάκης, Ζέττα Μακρή, Κώστας Μπακογιάννης, Διονύσης Σταμενίτης, Βασίλης Υψηλάντης, Περικλής Μαντάς, Μαρία Κεφάλα, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Θανάσης Κοντογεώργης, Βασίλης Γιόγιακας, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας, Νίκος Ρωμανός.