Latest News

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Νέλλυ Γκίνη: Ο νεαρός stalker που της έγινε εφιάλτης - Το παράπονο του γιου της

 


Η Νέλλυ Γκίνη παραμένει ενεργή στο θέατρο και στην τηλεόραση, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται τη Άσπα στη σειρά του Star «IQ160», την μητέρα της Πηνελόπης, μια γυναίκα καπάτσα και επικριτική, που προσπαθεί να βάλει την κόρη της σε... καλούπι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δούλεψα με αυτό το team. Και ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι εκπληκτικός, η Σμαράγδα και ο Νίκος κι όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι μια πολύ όμορφη δουλειά.

Ο ρόλος μου είναι πολύ όμορφος και τον αγαπώ. Η Άσπα, αυτή η λαϊκή γυναίκα, μοδίστρα, με περιορισμένες γνώσεις που έχει συνέχεια κόντρα με την κόρη της. Γιατί; Γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει πόσο προικισμένο άτομο είναι» είπε η ηθοποιός στην δημοσιογράφο Μαίρη Αργυράκη.

Για τον Μάρκο Σεφερλή και τον σάλο που έχει προκληθεί, η Νέλλη Γκίνη είπε: «Εγώ με τον Μάρκο έχω δουλέψει στο παρελθόν. Θεωρώ ότι είναι ένας θεατράνθρωπος που ασχολείται με τη σάτιρα. Τώρα, αν η σάτιρα έχει όρια ή δεν έχει… Στην εποχή μας υπάρχουν όρια. Εγώ νομίζω ότι κάνει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά».

Το stalking είναι ένα ακόμα θέμα που ήρθε στο προσκήνιο πρόσφατα με αφορμή τη δικαστική διένεξη μεταξύ του Γιάννη Πλούταρχου με εμμονική θαυμάστρια του, που είχε «κατασκηνώσει» έξω από το σπίτι του και τον κατέκλυζε με γράμματα.

«Το έχω ζήσει 2-3 φορές στη ζωή μου. Και μάλιστα μια φορά με ένα νεαρό παιδί. Ο οποίος είχε ξεκινήσει Κυριακή, από το καμαρίνι, αυτόγραφα και τα λοιπά, και μετά έγινε εφιάλτης. Ήταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο, έστελνε λουλούδια. Κάποια στιγμή με πλησίασε και μου είπε “σας παρακαλώ, θέλω να σας δω” και του είπα “παιδί μου, θα μπορούσες να είσαι παιδί μου, τι είναι αυτά που λες;” Προσπάθησα να τον αντιμετωπίσω όπως ένιωθα ότι έπρεπε να τον αντιμετωπίσω κι έφτασε κάποια στιγμή να ζητήσω βοήθεια» είπε η ηθοποιός, περιγράφοντας την προσωπική της εμπειρία.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, τον Boem, ο οποίος ακολουθεί τον δικό του ξεχωριστό δρόμο στο τραγούδι.

«Θεωρώ ότι είναι ταλαντούχο παιδί κι όχι επειδή είναι ο γιος μου. Πολλά ταλαντούχα παιδιά καλλιτεχνών δεν έχουν μια καλή τύχη γιατί ο κόσμος παρεξηγεί, λέει αυτός είναι ο γιος ή η κόρη της τάδε, το γιος της Νέλλυς Γκίνη είναι ντροπή. Κάποια στιγμή μου είπε “μανούλα μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, ο γιος της Νέλλυς Γκίνη όχι, είμαι ο Μάριος, κατά κόσμον Boem, και αυτό είμαι εγώ”».