Latest News

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Sean Diddy Combs: «Ρωτήστε την Τζένιφερ Λόπεζ για τα sex tapes» λέει ο πρώην σύζυγός της - Γιατί κατηγορεί τον ράπερ για το διαζύγιό τους;


Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, Οχάνι Νόα, κατηγόρησε εν μέρει τον Sean "Diddy" Combs για το διαζύγιο του ζευγαριού...

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Despierta America», ο Νόα αποκάλυψε όσα εκείνος θεωρεί αλήθεια για τον «θάνατο» του βραχύβιου γάμου του ζευγαριού, ο οποίος διήρκεσε από το 1997 έως το 1998.

Όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό του ζευγαριού, ο Noa δήλωσε: «Ένα μέρος αυτού του διαζυγίου ήταν λάθος του Diddy».

«Όταν ήρθε η Sony και της πλήρωσε τα εκατομμύρια που πήρε, ήταν ο Puffy [Combs], ο οποίος επρόκειτο να γίνει ένας από τους παραγωγούς πολλών κομματιών στο πρώτο άλμπουμ ‘On The 6’», είπε στα ισπανικά. «Εκεί ξεκίνησε η εξαπάτηση, τα ψέματα, ο χωρισμός».

«Ήμουν στο Λος Άντζελες άνοιγα το εστιατόριό μου και εκείνη βρισκόταν μεταξύ Μαϊάμι και Νέας Υόρκης και εργαζόταν για το άλμπουμ».

«Όταν μπορούσα, θα πήγαινα να είμαι μαζί της. Εκεί, σε αυτή την απόσταση, σε αυτόν τον χωρισμό, ξεκίνησε η εξαπάτηση», πρόσθεσε ο Νόα σχετικά με το διαζύγιό του από τον δημιουργό του “On The Floor”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Noa υποστήριξε ότι η κατάρρευση του δύστυχου γάμου του ζευγαριού στιγμάτισε την καριέρα του και σαμποτάρει την ευκαιρία του σε πολλές δουλειές.

«Θα ρωτούσα την Τζένιφερ, «Τι σου έκανα ώστε με πήγες στο δικαστήριο, με κατηγόρησες, είπες ψέματα, δημιούργησες ψεύτικα πράγματα για μένα και έχεις καλέσει πολλές εταιρείες να με πετάξουν έξω και διαφορετικά τα τηλεοπτικά δίκτυα να μη μου δώσουν δουλειά;»».

«Γιατί, αν δεν σου έχω κάνει τίποτα; Αφήστε την να πει την αλήθεια, αφήστε την να πει όλα όσα συνέβησαν», πρόσθεσε.

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ», γράφει ο Nόα στη λεζάντα της ανάρτησης. «Σε εκείνους τους ανθρώπους και τα μέσα ενημέρωσης που ρωτούσαν αν πήγα ή συμμετείχα ποτέ σε εκείνο το αναθεματισμένο Freak-Off πάρτι του Diddy η απάντηση μου είναι Οχι και Όχι. Ποτέ. Αλλά η πρώην σύζυγός μου (Τζένιφερ Λόπεζ) a.k.a (JLO) το έκανε… Ρωτήστε την».

Ο δυσαρεστημένος πρώην σύζυγος της Λόπεζ συνέχισε, προτρέποντας το κοινό να τη ρωτήσει σχετικά με τις υποτιθέμενες ηχογραφήσεις και άλλα αμφισβητήσιμα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι βρήκαν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες κατά την έρευνά τους για τον Combs.

«Ω και ρωτήστε την για τα SEX TAPES», πρόσθεσε. «Ρωτήστε την για τα 734 dildo και τα BABY OIL» πρόσθεσε.