Latest News

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Puff Daddy: «Θα βγουν ονόματα που θα σοκάρουν»

 


«Τα ονόματα που θα αποκαλυφθούν από τη λίστα συνεργατών θα σας σοκάρουν», δήλωσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις στην υπόθεση του διάσημου ράπερ που Puff Daddy θα συνταράξουν την αμερικανική και... διεθνή showbiz.

Ο Sean «Diddy» Combs (Puff Daddy) συνελήφθη στα μέσα Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη με τις κατηγορίες του εκβιασμού, του trafficking και της βίας κατά γυναικών.

Οι φήμες για το ποιοι άλλοι εμπλέκονται στο κύκλωμα έχουν φουντώσει, ενώ στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες από τα περιβόητα White Parties του Puff Daddy. Στα συγκεκριμένα πάρτι, που αποκαλούνται και «Freak Off's», φαίνεται να συμμετείχαν και πολλοί celebrities.

«Η μέρα θα έρθει που θα ακουστούν πολλά ακόμα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση» τόνισε ο Τόνι Μπάζμπι, που εκπροσωπεί περίπου 120 θύματα του κυκλώματος, και συμπλήρωσε: «Η λίστα είναι πολύ μεγάλη, άρα προτού την ανακοινώσουμε θέλουμε να είμαστε εντελώς σίγουροι για αυτά τα ονόματα».

Πολλοί ανήλικοι μεταξύ των θυμάτων

Όπως τόνισε ο δικηγόρος μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν αγωγές σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες. Οι καταγγελίες χρονολογούνται από το 1991 και περίπου 25 άτομα ήταν ανήλικοι την περίοδο που έπεσαν θύματα του διάσημου ράπερ και των συνεργών του. Όπως είπε ο Τόνι Μπάζμπι μερικά από τα θύματα την περίοδο που κακοποιήθηκαν ήταν μόλις εννέα ετών.

Οι περισσότεροι από τους ενάγοντες καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε ο Diddy και πραγματοποιήθηκαν σε γνωστούς χώρους, καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες και ξενοδοχεία, ενώ άλλοι καταγγέλλουν βιασμούς σε οντισιόν. «Πολλές φορές, ειδικά οι νέοι που ήθελαν να εισχωρήσουν στη βιομηχανία, εξαναγκάζονταν σε αυτές τις πράξεις με την υπόσχεση ότι θα γίνουν αστέρια ή με την υπόσχεση ότι ο Sean Combs θα ακούσει τη δουλειά τους», είπε ο Τόνι Μπάζμπι.

Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν τότε εννέα ετών, ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ράπερ και τους συνεργάτες του σε ένα στούντιο ηχογράφησης στη Νέα Υόρκη ενώ προσπαθούσε να κλείσει μια δισκογραφική συμφωνία. Ένας άλλος άνδρας, ο οποίος ήταν επίσης ανήλικος εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι του είπαν ότι θα τον έκαναν «αστέρι», αλλά έπρεπε πρώτα να επισκεφτεί τον ράπερ μόνος του χωρίς τους γονείς του. Όταν τον συνάντησε σε ιδιωτικό χώρο, όπως καταγγέλλει, ο διάσημος ράπερ ζήτησε από το αγόρι να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο Τόνι Μπάζμπι μίλησε επίσης για την υπόθεση ενός 15χρονου κοριτσιού που βιάστηκε σε πάρτι από τον Puff Daddy αλλά και άλλους συνεργούς του. Μια τακτική ήταν να δίνουν στα θύματα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών πριν τα βιάσουν. Η δικηγορική εταιρεία έχει λάβει περισσότερες από 3.000 τηλεφωνικές κλήσεις από άτομα που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν κακοποίηση από τον ράπερ. Οι καταγγελίες εξετάζονται από το δικηγορικό γραφείο. Αυτή τη στιγμή στη δικαιοσύνη έχουν καταλήξει οι 120 και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει προσφυγή το επόμενο διάστημα για τουλάχιστον ακόμη 100 περιπτώσεις.

«Το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάτος αποκαλύφθηκε»

«Το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος αποκαλύφθηκε επιτέλους», είπε ο Μπάζμπι και πρόσθεσε: «Ο τοίχος της σιωπής έχει πλέον σπάσει». Οι εισαγγελείς λένε ότι «κακομεταχειριζόταν, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες και άνδρες για να εκπληρώσoυν τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να κρύψει τη συμπεριφορά του». Ο Diddy κρατείται επί του παρόντος εν αναμονή της δίκης του, αφού δύο από τα αιτήματά του για αποφυλάκιση με εγγύηση απορρίφθηκαν.

Η πλευρά του Puff Daddy, μέσω των δικηγόρων του, μιλάει για «τσίρκο των ΜΜΕ που κάνει την υπόθεση ακόμη πιο δύσκολη». Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε η δικηγόρος του Έρικα Γουλφ, ο γνωστός ράπερ «ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του στο δικαστήριο, εκεί όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί με βάση αποδείξεις και όχι εικασίες».