Latest News

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Liam Payne: Παγκόσμιο σοκ από τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction- Οι τελευταίες ώρες πριν πέσει από το μπαλκόνι (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια μουσική σκηνή από τον πρόωρο και βίαιο θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction, Λίαμ Πέιν σε ηλικία μόλις 31 ετών...

Ο Πέιν σκοτώθηκε την Τετάρτη στο Μπουένος Άιρες όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου.

Τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν γνωστά αμέσως, αλλά η αστυνομία είπε ότι ο τραγουδιστής του «Strip That Down» μπορεί να ήταν «υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ» πριν πέσει από το μπαλκόνι του δωματίου του και υποστεί «εξαιρετικά σοβαρούς» και τελικά θανατηφόρους τραυματισμούς.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα (σσ Τετάρτη) αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες, Πάμπλο Πολιτσίκιο, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Payne «έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά από αναφορά για «επιθετικό άνδρα που πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν θόρυβο και εντόπισαν το πτώμα του Payne στην αυλή του ξενοδοχείου.

Επιθετικός

Ο Λίαμ Πέιν που χρειάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του συνοδευόμενος λίγο πριν πέσει από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες συμπεριφερόταν τις τελευταίες του στιγμές περίεργα και με πολλή ένταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 31χρόνος Πέιν ήταν πολύ επιθετικός στο λόμπι του ξενοδοχείου και μάλιστα έσπασε το λαπ τοπ του.

Η αστυνομία είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια σύμφωνα με ηχητικά στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση που ελήφθη από το Υπουργείο Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

«Όταν έχει τις αισθήσεις του, καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και χρειαζόμαστε να στείλεις κάποιον», είπε ο εργαζόμενος.

Ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Alberto Crescenti είπε ότι ο Liam υπέστη «πολύ σοβαρά τραύματα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μια εσωτερική αυλή». «Επαληθεύσαμε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας το διαβατήριο που είχε», είπε.

Ο Crescenti είπε στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin ότι «η ομάδα είδε ότι είχε ένα εμφανές κάταγμα στη βάση του κρανίου».

To πτώμα του του μεταφέρθηκε σε τοπικό νεκροτομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Μη επαληθευμένες φωτογραφίες

Μετά την είδηση του θανάτου του εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που φέρονται να είναι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Liam, το οποίο μοιάζει εντελώς διαλυμένο με μια εικόνα να δείχνει μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.

Ωστόσο η γνησιότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Χθες το βράδυ δακρυσμένοι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν και άναψαν κεριά έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Payne.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Dermot O’Leary είπε ότι ο θάνατος του Liam ήταν τα «χειρότερα νέα» όταν απέτισε φόρο τιμής στο αστέρι χθες το βράδυ.

Δίπλα σε μια φωτογραφία του O’Leary και του Payne που στέκονται μαζί στη σκηνή, έγραψε στο Instagram: «Τα χειρότερα νέα. Τον θυμάμαι ως 14χρονο να πηγαίνει στην ακρόαση στο X Factor και να μας ξετρυπώνει τραγουδώντας τον Sinatra. Απλώς του άρεσε να τραγουδάει.

«Ήταν πάντα χαρούμενος, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός».

«Μια υπέροχη μέρα στην Αργεντινή»

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Πέιν μιλούσε για μια «υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή».

«Απλά απολαμβάνω τον καφέ και το πρωινό μου, παρόλο που είναι περίπου 1 το μεσημέρι», ανέφερε. «Κυριολεκτικά κοιμάμαι κάθε μέρα μέχρι τις 12. Είμαστε τόσο χαμένοι».

Ο σταρ είπε επίσης: «Θα πάω να ιππεύσω μερικά άλογα» και είπε: «Νομίζω ότι θα ξαναπαίξω πόλο, το οποίο θα με θέσει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες».

«Θα είναι μια ωραία μέρα», πρόσθεσε.

Παράλληλα είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία με την κοπέλα του, Κέιτ Κάσιντι, αλλά φαινόταν ότι ήταν παλιά πλάνα, καθώς η 25χρονη influencer επέστρεψε στο σπίτι της στη Φλόριντα μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο TikTok.

Δαίμονες

Πηγή που γνώριζε το πρώην μέλος των One Direction δήλωσε στο Page Six ότι τα τελευταία χρόνια ο Λιάμ πάλευε με τους διαμονές του και την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

«Ο Λίαμ βίωνε περιόδους καταστροφικής συμπεριφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μιλούσε ανοιχτά για τις μάχες του, αλλά προσπάθησε να τις υποβαθμίσει κατά καιρούς. Οι δαίμονές του ήταν πολύ χειρότεροι από ό,τι άφηνε να φανεί».

Ο Άγγλος ποπ σταρ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο «X Factor» το 2008 ως το πέμπτο μέλος των One Direction, είχε μιλήσει ειλικρινά τα τελευταία χρόνια για την καταπολέμηση του εθισμού και των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Πέιν είπε σε ένα podcast το 2021 ότι έπιασε «πάτο» και βίωσε «αυτοκτονικό ιδεασμό» κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του του στην πασίγνωστη μπάντα.

Ο ερμηνευτής του «Stack It Up», ο οποίος είχε αποκτήσει έναν 7χρονο γιο ονόματι Bear με την πρώην αγαπημένη του Σέριλ Κόουλ, ανακοίνωσε το 2023 ότι είχε πάει σε αποτοξίνωση και ήταν πάνω από 100 ημέρες νηφάλιος.

Μια από τις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις του ήταν στις 2 Οκτωβρίου, ενώ παρακολουθούσε τη συναυλία του Χόραν στο Μπουένος Άιρες, σε μία κίνηση συμφιλίωσης, μετά τη διάλυση των One Direction κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2022.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν αναφορές για την πρώην αρραβωνιαστικιά του Λίαμ, Μάγια Χένρι, που υποστήριζαν ότι την άφησε αφού της ζήτησε να κάνει έκτρωση.

Οι δικηγόροι της μάλιστα του έστειλαν εξώδικο για να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της

Δεν είναι σαφές, αν αυτό πυροδότησε τη συμπεριφορά του τις τελευταίες του ώρες στο ξενοδοχείο.