Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πόλεμος στη Γάζα: Kορίτσι μεταφέρει στην πλάτη της την τραυματισμένη αδερφή της για 1 ώρα – Συγκινεί το βίντεο


 Η Unicef ήρθε να επιβεβαιώσει πως η Γάζα είναι μια πραγματική «κόλαση επί της γης» για το ένα εκατομμύριο παιδιά που... ζουν εκεί.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, σχεδόν 40 παιδιά πεθαίνουν καθημερινά εδώ και έναν χρόνο. Τα παιδιά αυτά έχουν ονόματα, οικογένειες, αγαπημένο παιχνίδι, αγαπημένο φαγητό κι όνειρα.

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει ένα κουρασμένο κορίτσι από την Παλαιστίνη να κουβαλάει στους ώμους της την τραυματισμένη αδελφή της στην εμπόλεμη Λωρίδα της Γάζας, διασχίζοντας τους δρόμους που έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο για να βοηθήσει την αδελφή της να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

«Πώς είσαι; Γιατί κουβαλάς την αδελφή σου;», τη ρωτάει ένας ρεπόρτερ, με το κοριτσάκι να απαντάει ότι την «χτύπησε αμάξι, θέλω να την πάω να τη βοηθήσουν».

«Δεν έχεις κουραστεί;», συνεχίζει ο ρεπόρτερ, με το παιδί να αποκρίνεται πως κουβαλάει την αδελφή της στην πλάτη της εδώ και μία ώρα. Τελικά, ο δημοσιογράφος τους λέει να τον ακολουθήσουν στο αμάξι και πηγαίνει τις αδελφές στον προορισμό τους.