Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ερωτικό τρίγωνο στη Formula 1 - Ποια είναι η ξανθιά καλλονή που ανέβασε… στροφές σε δύο οδηγούς (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόντρες των οδηγών της Formula 1 βγαίνουν και… εκτός πίστας, φτάνοντας στην προσωπική ζωή τους. Άλλη μια τέτοια περίπτωση είδε πλέον το φως... της δημοσιότητας.

Δεν είναι κάτι νέο για τον χώρο της F1 αυτό. Κανείς δεν θα ξεχάσει, άλλωστε, ότι οι σχέσεις του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, με τον συμπατριώτη και φίλο του, Χάιντς Χάραλντ Φρέντσεν, υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά για τα μάτια της Κορίνα Μπετς, μετέπειτα Κορίνα Σουμάχερ.

Ο Φρέντσεν ήταν αρραβωνιασμένος με την Κορίνα, ωστόσο εκείνη κατέληξε τελικά στην αγκαλιά του Σουμάχερ, με τον οποίο απέκτησε μια ευτυχισμένη οικογένεια, μέχρι την ημέρα που ο θρύλος της Formula 1 τραυματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2013 ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Περνώντας στο σήμερα, το «μήλον της Έριδος» για δύο πιλότους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελεί μια εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα. Ο λόγος για την Εστέλ Όγκλιβι, μια 22χρονη φοιτήτρια Νομικής.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-03_a08ce.jpg

Η νεαρή που βρίσκεται στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου στο γκριντ, Η Εστέλ παρακολούθησε από κοντά αρκετούς αγώνες της Formula 2 πέρσι, ενώ φέτος έδωσε το «παρών» και στο grand prix στην Τζέντα, καθώς ήταν η κοπέλα του Όλιβερ Μπέρμαν.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-05_99737.jpg

Ο 19χρονος είχε αντικαταστήσει στον αγώνα εκείνον τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari. Και η Εστέλ, ως κοπέλα του, έκανε ταξίδι μέχρι τη Σαουδική Αραβία για να βρεθεί στο πλευρό του. Ο Βρετανός τα είχε πάει εξαιρετικά στον αγώνα εκείνον, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση.

Ωστόσο, παρότι ότι για το ζευγάρι όλα έδειχναν να είναι ρόδινα, λίγους μήνες αργότερα ο Όλι και η Εστέλ έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, δείγμα ότι κάτι είχε «σπάσει» στη μεταξύ τους σχέση. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση πως ο Μπέρμαν θα είναι ο οδηγός της Haas για το 2025, η 22χρονοη έπαψε να ακολουθεί τον λογαριασμό και της αμερικανικής ομάδας.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-06_58237.jpg

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο 19χρονος ήταν υπέρ το δέον ζωηρός και εκτός πίστας, αφού δεν της ήταν πιστός και πώς αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

Ωστόσο, εκείνη δεν απέσυρε το ενδιαφέρον της και από τη Formula 1, αφού τον χωρισμό της τον Ιούλιο, ακολούθησε μια νέα σχέση στα τέλη του καλοκαιριού -και πάλι εντός grid. Ο λόγος για τον Φράνκο Κολαπίντο.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-02_ac6a2.jpg

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πλέον σε σχέση με τον 21χρονο Αργεντινό, ο οποίος αντικατέστησε τον Λόγκαν Σάρτζεντ στο κόκπιτ της Williams στο γκραν πρι της Μόντσα και στους τρεις αγώνες που έχει λάβει μέρος (ακολούθησαν το Αζερμπαϊτζάν και η Σιγκαπούρη), τα έχει πάει εξαιρετικά -τηρουμένων των αναλογιών.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-04_94a84.jpg

Ίσως στις επιδόσεις του να έπαιξε ρόλο και η Όγκλιβι, η οποία φαίνεται να… ενέπνευσε και τον Μπέρμαν για βγάλει το ταλέντο του. Το μόνο σίγουρο σε όλο αυτό το «τρίγωνο», είναι ότι του χρόνου που ο Βρετανός θα είναι μόνιμος αντίπαλος του Αργεντινού στις πίστες, θα έχουμε κάτι σαν… τα Φόκλαντς της F1.

kopela-sxesi-me-dyo-odigous-formula1-07_4f574.jpg