Latest News

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο εξώφυλλο του Forbes (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Ο Εμμανουήλ Καραλής κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Forbes, συμμετέχοντας στην ειδική έκδοση για τους 30 πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 ετών για... το 2025.

Ο Καραλής ολοκληρώνει το 2024 με εντυπωσιακές διακρίσεις, θέτοντας υψηλές προσδοκίες για το νέο έτος. 

Η χρονιά τον βρίσκει με το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο και ένα πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας άλτης που ξεπέρασε τα 6.00 μέτρα στο άλμα επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο διακεκριμένος Έλληνας άλτης στο άλμα επί κοντώ, είχε μια εντυπωσιακή χρονιά το 2024, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες και ρεκόρ:

Ολυμπιακό Μετάλλιο: Ο Καραλής κατέκτησε το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, επιτυγχάνοντας εξαιρετική επίδοση στο άλμα επί κοντώ και ανεβάζοντας το ελληνικό άθλημα σε νέο επίπεδο.

Πανελλήνιο Ρεκόρ: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 6.00 μέτρα και καταγράφοντας μια ιστορική επίδοση, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής στο άθλημα που καταφέρνει τέτοιο ύψος.

Ο Καραλής ολοκληρώνει μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ και διακρίσεις, αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους νέους αθλητές παγκοσμίως.