Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Η πατημασιά και μία φωτογραφία στο Facebook οδήγησαν στη σύλληψη της 50χρονης


 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, μετά τη σύλληψη μίας 50χρονης, που εργαζόταν περιστασιακά για την... ηλικιωμένη.

Η 84χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου στα Καμένα Βούρλα και κοντά της, υπήρχαν ίχνη από πατημασιές στο πάτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτύπωμα του παπουτσιού της 50χρονης, οδήγησε στη σύλληψη της.

Συγκεκριμένα ήταν το καταλυτικό στοιχείο που απέδειξε την εμπλοκή της στη δολοφονία, κάτι που προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας αποτύπωμα παπουτσιού με αίμα και βάσει αυτού κατόρθωσαν να εντοπίσουν από το περίγραμμα το παπουτσιού το μέγεθος και τον τύπο του υποδήματος.

Εξετάζοντας το υλικό από κάμερες τις περιοχής, είδαν την 50χρονη να φορά τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει και φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι, το οποίο ωστόσο εξαφάνισε όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη, ή πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν.