Latest News

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Corinna Kopf: Πήρε σύνταξη στα... 28 - Ποιο είναι το μοντέλο του Only Fans - 'Εβγαλε 67 εκατ. σε τρία χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)


 Η influencer Corinna Kopf ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή της από το OnlyFans αφού κέρδισε φημολογούμενα $67 εκατομμύρια κατά τα τρία χρόνια της... στην πλατφόρμα.

Η Kopf, 28 ετών, ανακοίνωσε την παραίτησή της την Πέμπτη, κάνοντας tweet «no more link in bio…….», δηλώνοντας ότι είχε καταργήσει τον λογαριασμό της OnlyFans.

Πριν γίνει μέλος του OnlyFans, η Corinna ήταν μία influencer της οποίας η καριέρα στο YouTube εκτοξεύτηκε μόλις εντάχθηκε στην ομάδα δημιουργών περιεχομένου του φίλου David Dobrik, το “Vlog Squad”.

Η Corinna κυκλοφόρησε τον δικό της λογαριασμό στο YouTube το 2016, όπου δημοσίευσε βίντεο από τις παρέες της με φίλους, τις μεταφορές ρούχων της, τις περιηγήσεις στο σπίτι και τα διαμερίσματα και πολλά άλλα.

Αν και δεν έχει ανεβάσει βίντεο εδώ και τέσσερα χρόνια, εξακολουθεί να έχει τους εντυπωσιακούς ακόλουθους στο YouTube – 1,69 εκατομμύρια συνδρομητές.

Αυτή τη στιγμή έχει 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram της, όπου δημοσιεύει μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Η Corinna είναι επίσης μακροχρόνια φίλη με τον Dobrik, με τον σταρ να αποκαλύπτει το 2019 ότι και οι δύο έγιναν φίλοι μεταξύ τους ενώ ζούσαν στο Σικάγο.

«Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά στην πραγματικότητα γνώρισα τον David όταν ζούσαμε μαζί στο Σικάγο, πριν καν μετακομίσουμε στο LA», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Playlist Live.

«Τον γνώρισα στη συναυλία του Jack & Jack», παραδέχτηκε. «Τον συνάντησα εκεί».

Η Corinna έχει επίσης συνδεθεί ρομαντικά με πολλές προσωπικότητες του Διαδικτύου – έβγαινε με τον Turner “Tfue” Tenney και τον Logan Paul στο παρελθόν.

Η Corinna σόκαρε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας την απόσυρσή της από τους OnlyFans την Πέμπτη.

Η σταρ έχει κερδίσει αρκετά χρήματα στον ιστότοπο – προφανώς έχει συγκεντρώσει 67 εκατομμύρια δολάρια από τότε που μπήκε στον ιστότοπο το 2021.

Έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας ροής στο Twitch πριν από αρκετές εβδομάδες, σοκάροντας τους άλλους influencers που παρακολούθησαν τα οικονομικά της.

Καθώς έδειχνε στους φίλους της τα κέρδη της ζωής της, τα σαγόνια τους έπεσαν στο έδαφος. «Αυτό είναι αηδιαστικό!» ένας από αυτούς αντέδρασε. ‘Τι!;’ ένας άλλος λαχάνιασε.

«67 εκατομμύρια δολάρια Corinna!;» αναφώνησε ένας άλλος.

Τα χρήματα άρχισαν γρήγορα να κυλούν για την Corinna αφού μπήκε στην πλατφόρμα.

Αποκάλυψε στο κανάλι του Dobrik στο YouTube ότι κέρδισε «λίγο πάνω από» 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε 48 ώρες από την κυκλοφορία του προφίλ της.