Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Νέο περιστατικό bullying στην Ανάβυσσο: Απειλές σε 12χρονη μαθήτρια από συμμαθητές της - Πέταξαν ναζιστικά τρικάκια σε γυμνάσιο


Ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας καταγράφησε στην Ανάβυσσο, σε γυμνάσιο της περιοχής, όπου μαθητές φέρονται να πέταξαν τρικάκια με ναζιστικό περιεχόμενο και, στη συνέχεια, να έκαναν ακραίο μπούλινγκ σε 12χρονη μαθήτρια... του σχολείου.


Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν,  οι ανήλικοι δράστες, αφότου πέταξαν στο προαύλιο τρικάκια μισαλλόδοξων μηνυμάτων με σβάστικες και συνθήματα υπέρ του ναζισμού, προχώρησαν σε απειλές και ακραίο bullying στους υπόλοιπους μαθητές, γιατί ενημέρωσαν τους καθηγητές και τη διευθύντρια του σχολείου.

Οι δράστες προχώρησαν και στη στοχοποίηση 12χρονης μαθήτριας, την οποία απείλησαν λέγοντάς της ότι, όλο το σχολείο, την ψάχνει για να την χτυπήσει.

Η διευθύντρια του σχολείου της Ανάβυσσου απέβαλλε τους δύο μαθητές που φέρονται να πέταξαν τα τρικάκια ενώ, στη συνέχεια, ενημέρωσε για το περιστατικό τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την αρμόδια εισαγγελία.