Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Μαρία Ιωαννίδου: «Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά δεν το λέγαμε γιατί είχε σχέση με τη Βέρα Κρούσκα»

 


Για την καριέρα της αλλά και τις σχέσεις της ζωής της μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, αναφερόμενη για ακόμα μια φορά στην ηλικία που αναγράφεται στη wikipedia για την ίδια και την οποία η ηθοποιός...δεν αποδέχεται.

Μιλώντας στο «Happy Day», αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- την «κρυφή» σχέση που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα σε μια περίοδο που ο τραγουδιστής διατηρούσε δεσμό με τη Βέρα Κρούσκα.

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα βέβαια. Ήμασταν στο θέατρο “Ακροπόλ” και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφάΠηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο» είπε χαρακτηριστικά.

«Τίποτα δεν κάνω. Όλη μου η οικογένεια είχε ωραίο σώμα. Είναι DNA. Να σκεφτείς ότι δεν κάνω δίαιτα στην ηλικία μου, γιατί μεγαλώνω έτσι; Είμαι μια ωραία κυρία» είπε για την καλή σιλουέτα που διατηρεί, και αποκαλύπτει ότι δεν φλερτάρει, πια.

«Για να σε κοιτάξουν οι άνδρες – δεν λέω τα αγόρια πια – πρέπει να τους κοιτάξεις. Και εγώ δεν τους κοιτάω πια. Δηλαδή δεν φλερτάρω. Με έχει φλερτάρει μικρότερος άνδρας. Αισθάνθηκα αστεία. Σαν να ήμουν θεία του ή μαμά του, κάπως έτσι. Δεν μου αρέσει» τόνισε.

Στη συνέχεια, αρνούμενη την ηλικία που αναφέρεται στη wikipedia για την ίδια, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είναι κατά πολύ μικρότερη.

«Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον που είχα αρπαχτεί, μέσα από τον χώρο, πολύ υποψιάζομαι ότι αυτός το έκανε. Το είπα στην δικηγόρο μου μού είπε ότι θα το βγάλει. Δεν ξέρω δεν βγήκε; Για να είμαστε ακριβείς, εγώ είμαι 60 κάτι χρονών» υπογραμμίζει.