Latest News

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκος Κουρκούλης για την κρίση στον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου: «Αν υπάρξει κάτι οριστικό θα το πω»


 Ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη κάνουν πρεμιέρα στο Lux Stage Athens την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί στη παρουσίαση του νέου προγράμματος. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις φήμες που θέλουν τον γάμο του τραγουδιστή με τη συνάδελφό του Κέλλυ Κελεκίδου να... κλυδωνίζεται σοβαρά.

«Δεν είναι εύκολο μέσα από το μικρόφωνο μιας εκπομπής να μαρτυρήσω τι συμβαίνει στο σπίτι μου. Δεν έχω συνηθίσει να το κάνω και δεν είναι πρέπον για εμένα να το κάνω απέναντι στα παιδιά μου, απέναντι στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που είναι γύρω μου και ζούνε τη ζωή μου.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια, όσο είμαστε μαζί με την Κέλλυ, ανά περιόδους, τριετίες, τετραετίες, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν με το χαρτί του διαζυγίου.

Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο εγγύς μέλλον ή και αργότερα, και αν υπάρξει κάτι το οποίο να είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω κάποια πράγματα γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κάτι για να πω προς τα έξω στον κόσμο. Μέχρι στιγμής αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τραγουδιστή στο «Happy Day», παρατήρησε: «Ουσιαστικά, ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχεται για πρώτη φορά ανοιχτά ότι βρίσκεται σε διάσταση. Από τότε που φύγανε στην Αυστραλία, και εκεί υπήρχε χωρισμός, και ζήσανε ξεχωριστά 1,5 χρόνο, βλέποντας συνεντεύξεις και των δυο, μιλούν κι εκεί για προβλήματα, ποτέ δεν έχουν κρύψει ότι είχαν προβλήματα».

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικρότησε την στάση του τραγουδιστή. «Πολύ σοβαρή και ώριμη στάση. Λέει πως, όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Και ό,τι άλλο έχω να πω, το λέω στο σπίτι μου, στο κοντινό μου περιβάλλον και τα παιδιά μου. Δεν κλείνει τα αυτιά του σε αυτά που ακούγονται, ξέρει τι ακούγεται. Δεν τα διαψεύδει αλλά δεν τα επιβεβαιώνει». Και κατέληξε στο συμπέρασμα πως προφανώς δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός.