Latest News

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη συνέντευξη με σέξι φωτογράφηση μετά από τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ – «δεν ψάχνω για κανέναν»

 
Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τα πρόσωπα του 2024 για τους «λάθος» λόγους. Η σταρ, η οποία παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ...πριν από 2 χρόνια αναπτερώνοντας της ελπίδες των θαυμαστών τους ότι το θυελλώδες ειδύλλιο που άρχισε πριν από δύο δεκαετίες θα είχε επιτέλους happy end, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου στα δικαστήρια του Λος Άντζελες στις 20 Αυγούστου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Δύο μήνες μετά, η JLo άνοιξε την καρδιά της σε μια μεγάλη συνέντευξη στο ιστορικό περιοδικό Interview για την επέτειο των 55 χρόνων από την κυκλοφορία του. Σε αυτή μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της και πως έφτασε στο χείλος του γκρεμού.

Αποφεύγοντας σε λεπτομέρειες για τα γεγονότα που οδήγησαν τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ σε αδιέξοδο, η σταρ αναγνώρισε ότι δεν είχε «μάθει το μάθημά της», όπως αποδείχτηκε. «Μπορώ να είμαι ευτυχισμένη μόνη μου. Καμία σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να αναζητών την ευτυχία στους άλλους. Πρέπει να την βρω μέσα μου» είπε και πρόσθεσε ότι δεν μετανιώνει ούτε στιγμή για τον πόνο που έζησε αν και έφτασε στο χείλος του γκρεμού.

Και στην ερώτηση αν ο πήχης για τον επόμενο σύντροφό της μπήκε ακόμα πιο ψηλά, η Τζένιφερ Λόπεζ απάντησε: «Δεν υπάρχει πήχης γιατί δεν ψάχνω για κανέναν. Πως σας φαίνεται αυτό;».

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 1

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 2

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 3

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 4

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 5

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 6

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ 7