Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Φίδι έκανε «έφοδο» σε αγώνα μπέιζμπολ [βίντεο]

 Στον πάγκο των Ντότζερς κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ εισέβαλλε ένα φίδι το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικότερα, η ομάδα των Λος Άντζελες Ντότζερς αντιμετώπιζε τους New York Μετς για το αμερικανικό μπέιζμπολ. , ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά εξαιτίας… ενός φιδιού!

Ο «απρόσκλητος επισκέπτης» έκανε την εμφάνισή του στον πάγκο των γηπεδούχων, με το φίδι να εντοπίζεται από τον πίτσερ Μπρεντ Χόνειγουελ.

Παρόλα αυτά, π σχολιαστής του Fox, Τζό Ντέιβις, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το γεγονός, σχολιάζοντας: «Έχουμε δει φίδια σε αεροπλάνα, φίδια σε τρένα και το νέο χολιγουντιανό χτύπημα – φίδι στον πάγκο!».

Με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά, ένας υπάλληλος ανέλαβε να απομακρύνει το φίδι, το οποίο το μάζεψε με μια πετσέτα και το απομάκρυνε από την περιοχή. Η διακοπή δεν φάνηκε να ευνοεί τους Ντότζερς, καθώς ηττήθηκαν με 7-3, με τους Μετς να ισοφαρίζουν τη σειρά σε 1-1.

Τέλος, μετά το πέρας του αγώνα ο Χόνειγουελ ρωτήθηκε για το περιστατικό, με τον ίδιο να απαντά τα εξής:

«Έχω δει διάφορα πράγματα στον πάγκο, αλλά όταν έφυγα, είδα ότι ήταν απλά ένα φίδι. Νομίζω ότι ο βοηθός προπονητή, δεν το είδε… Ελπίζαμε να ήταν φίδι-γούρι. Καταφέραμε να πετύχουμε κάποιους πόντους μετά από αυτό».