Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ξυλοκόπησε δυο φορές τη μεγαλύτερη αδελφή του


 «Μαλλιά κουβάρια» έγιναν δυο αδέλφια που είχαν διαφορές σε μια περιοχή του Αιγίου και ο διαπληκτισμός τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε χειροδικία από τον 38χρονο άνδρα σε βάρος της μεγαλύτερης αδελφής του, η οποία υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του με αποτέλεσμα να... συλληφθεί.

Το οικογενειακό επεισόδιο συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου και η 45χρονη γυναίκα κάλεσε τους αστυνομικούς το πρωί της Κυριακής για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του νεότερου αδελφού της για ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι την είχε ξυλοκοπήσει και την περασμένη Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο δράστη στο σπίτι του, τον προσήγαν στο τοπικό τμήμα όπου σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και ενημέρωσαν την 45χρονη για την δυνατότητα φιλοξενίας της σε προστατευόμενη δομή. Εκείνη αρνήθηκε, ζήτησε όμως να εγκαταστήσει την εφαρμογή του panic button στο κινητό της.

Απειλές μεταξύ συζύγων και γιου

Μέσω της ποινικής διαμεσολάβησης θα λύσουν τις διαφορές τους τα μέλη μιας οικογένειας που ενεπλάκησαν σε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο οδήγησε στη σύλληψή τους στα Τρίκαλα.

Όλα ξεκίνησαν από άγριο καυγά του πατέρα με τη σύζυγό του και το γιο τους, ο οποίος είχε πάρει το μέρος της μητέρας του.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί στους οποίους και οι δυο πλευρές υπέβαλαν καταγγελίες για απειλή κι έτσι συνελήφθησαν και οι τρεις.

Όταν αποδέχθηκαν την διαμεσολάβηση, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.