Latest News

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Απεργία πείνας ξεκινά ο παλαιοχριστιανός – «Δεν αφήνουν την μητέρα να θηλάσει»


 Aπεργία πείνας ξεκινάει ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός που συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του πριν από μερικά 24ωρα για την αρπαγή του νεογέννητου... βρέφους τους.

Το βρέφος του ζευγαριού παραμένει στο νοσοκομείο «Μητέρα», ενώ οι γονείς απαγορεύεται να το πλησιάζουν λόγω σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.

Όπως εξήγησε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κορινθία, αίτημά του είναι να τους αφήσουν να βλέπουν το μωρό τους και να μπορεί η σύζυγός του να πηγαίνει να το θηλάζει. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Kατερίνα, ο ίδιος είπε: «Δεν αφήνουν την σύζυγό μου να θηλάσει. Δεν την αφήνουν να δει το νεογέννητο. Ο δικηγόρος μου δίνει μάχη στην εισαγγελία. Τα παιδιά μας στο “Παίδων” φυλάσσονται σε ένα δωμάτιο με κάγκελα από αστυνομικούς, τα μάτια τους είναι πρησμένα από το κλάμα».

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από εισαγγελική παραγγελία απαγορεύτηκε στους παλαιοχριστιανούς να πάρουν το μωρό τους μετά τη γέννα, καθώς διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες.

«Ο Μανώλης δεν έχει πλέον την ζωή που νόμιζε ο κόσμος ότι ήταν ακατάλληλη για τα τέκνα», ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην ίδια εκπομπή και πρόσθεσε: «πρέπει να επανενωθεί αυτή η οικογένεια».