Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το επάγγελμα» – Η απρόσμενη δήλωση του ηθοποιού

 


Την απόφασή του να αποχωρήσει σταδιακά από τον χώρο της υποκριτικής ανακοίνωσε ο Σταύρος Ζαλμάς... την Τρίτη (22/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ανοιχτά την ανάγκη του να απολαύσει αγαπημένα του χόμπι και συνήθειες, έπειτα από 50 χρόνια που εργάζεται συνολικά στη ζωή του. Μάλιστα, τόνισε πως «δεν θέλει να δουλεύει άλλο».

Η ανακοίνωση στον καναπέ του «Στούντιο 4»

«Έχω αποφασίσει σιγά – σιγά να αποχωρήσω από το επάγγελμα, από την ιδιότητα. Έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Θέλω να ζήσω λίγο. Θα κάνω παράσταση για Δευτέρες και Τρίτες και τις άλλες ημέρες θα απλώνω την αρίδα μου. Θα κάνω τις δραστηριότητες που μου αρέσουν εμένα να κάνω. Αυτό είναι που θα αλλάξει με την απόφασή μου.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά η δική μας. Εάν δεν έχεις ζωή, η δουλειά μας  μπορεί να γίνει ένα τοπίο, στο οποίο θα ανθίσεις μέσα – και δεν θα μπορείς χωρίς αυτό. Εάν έχεις ζωή, η δουλειά η δική μας είναι πολύ δύσκολη. Θα κάνω επιλεκτικά πράγματα.

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά, και θέλω εάν επιβιώσω μέχρι τα γεράματα, να κάνω κάποια πράγματα που χρειάζονται καλή φυσική κατάσταση. Θέλω να κάνω τα ταξίδια μου, τις ιστιοπλοΐες μου, να καλλιεργώ τον κήπο μου κ.α. Δεν θέλω να δουλεύω άλλο, δουλεύω μισό αιώνα – από το 1976 μέχρι σήμερα, ακατάπαυστα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.