Latest News

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Νίκος Μουρατίδης: Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μυαλό αμοιβάδας

 


Ο Νίκος Μουρατίδης είναι γνωστό – μας το υπενθύμισε κι ο ίδιος άλλωστε- πως είχε κομβικό ρόλο στην απογείωση της καριέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, τον οποίο ανακάλυψε σε νυχτερινό κέντρο... της Πάτρας. 

Έκτοτε πέρασαν πολλά χρόνια που οι δύο άνδρες ακολούθησαν χωριστούς δρόμους μέχρι τη στιγμή που ξέσπασε το «σκάνδαλο» με την περιουσία του Μαζώ και την δικαστική διαμάχη του με την αδελφή του Βάσω και τον γαμπρό του Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Με αφορμή την αναζωπύρωση της αντιδικίας και τη νέα προσφυγή του τραγουδιστή στη δικαιοσύνη, ο Νίκος Μουρατίδης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με μεγάλη δόση χαιρεκακίας.

«Με καλούν οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές να πάω ή να βγω να μιλήσω για την υπόθεση Μαζωνάκη. Τι να πω; Δεν μου πέφτει λόγος να ανακατευτώ στα οικογενειακά του Μαζωνάκη επειδή πριν 30 χρόνια τον ανακάλυψα και τον έκανα star.

Μετά ανέλαβε εκείνος και με το μυαλό αμοιβάδας που διαθέτει οδήγησε την καριέρα του εδώ που την οδήγησε.

Συν που έκανε την μ@λ@κία και έβαλε την αδελφή του να είναι μάνατζερ του (Χαχαχαχαχα) και διαχειρίστρια των οικονομικών του. Ηθελέστα και παθέστα! Καλά ξεμπερδέματα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.