Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτη παραδοχή Έλον Μασκ: Αν χάσει ο Τραμπ, τη γ@@@@α (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στη δημόσια παραδοχή ότι η άοκνη υποστήριξη που προσφέρει στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τον ίδιο προχώρησε ο μεγιστάνας Έλον Μασκ, λιγότερο από ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές... στις ΗΠΑ.

Μιλώντας με τον συντηρητικό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, ο Μασκ δήλωσε χαρακτηριστικά – και περισσότερες από μία φορές – ότι «φίλε, αν χάσει ο Τραμπ, τη γ@@@@α» (I’m fucked), παραδεχόμενος ότι επιτίθεται διαρκώς στην υποψήφια των Δημοκρατικών, αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις (την οποία αποκάλεσε στην ίδια συνέντευξη «μαριονέτα ενός μηχανισμού» που βρίσκεται πίσω της).

Μάλιστα, ο Μασκ αναρωτήθηκε μισοαστεία μισοσοβαρά «πόσα χρόνια φυλακή θα φάω; Άραγε, θα ξαναδώ τα παιδία μου;», ενώ υποστήριξε ότι αν η Χάρις νικήσει τον Τραμπ, θα είναι οι τελευταίες εκλογές στις ΗΠΑ, καθώς ισχυρίστηκε ότι οι Δημοκρατικοί φέρνουν στη χώρα παράνομους μετανάστες και ειδικά στις πολιτείες-κλειδιά για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επίσης, ο Μασκ υποστήριξε ότι μια κυβέρνηση Τραμπ «μπορεί να βελτιώσει την ελευθερία των Αμερικανών», ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο της θρησκείας στην κοινωνία υποστηρίζοντας ότι η υποβάθμιση της σημασίας της επέτρεψε στον «ιό της woke κουλτούρας» να την αντικαταστήσει.