Latest News

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Το συγκλονιστικό βίντεο της Εθνικής από το Γουέμπλεϊ: «Η νίκη στη μνήμη του Μπάλντοκ» – Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Ιρλανδία

 


Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο στο Instagram και το μήνυμα «με τη δύναμη της ψυχής σου» η Εθνική Ομάδα αφιέρωσε την ιστορική και μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας στον... Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στη σκιά του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Εθνική πραγματοποίησε μια από τις πιο μυθικές εμφανίσεις της ιστορίας της και έφυγε με το διπλό από το «Γουέμπλεϊ», συνεχίζοντας το απόλυτο σερί της στη League B του Nations League.

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκινησιακή φόρτιση που δεν έμοιαζε με καμία άλλη, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και τίμησαν στο έπακρο τη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.

«Με τη δύναμη της ψυχής σου», γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα της γαλανόλευκης.

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Ιρλανδία μετά το ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ

«Έκρηξη πωλήσεων» σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (11/10), όπως μεταφέρει η ΕΠΟ, έπειτα από το 2-1 επί της Αγγλίας για το Nations League. Έφυγαν σε αυτό το διάστημα 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (13/10, 21:45) κόντρα στην Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συνολικά έχουν διατεθεί 12.000 εισιτήρια. Δηλαδή, περισσότερα από όσα είχαν πουληθεί στο αντίστοιχο διάστημα για το ματς με τη Φινλανδία στις αρχές Σεπτεμβρίου.