Latest News

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες για την «σχέση της με τον Ομπάμα»

 


Η Τζένιφερ Άνιστον θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι για τη σχέση της με τους Ομπάμα...

Η Άνιστον ήταν καλεσμένη στον Τζίμι Κίμελ την Τετάρτη, όπου ο παρουσιαστής την αιφνιδίασε με ένα εξώφυλλο του περιοδικού In Touch πριν από μερικές εβδομάδες, με τίτλο “Η Αλήθεια για την Τζεν και τον Μπαράκ“. Το περιοδικό υποστήριζε ότι η σταρ των Friends είχε σχέση με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κάτι που άφησε τη Μισέλ Ομπάμα «προδομένη», έγραφε το εξώφυλλο.

«Από όλα τα τηλεφωνήματα που λαμβάνεις από τον εκπρόσωπό σου, λες “Ω, όχι, τι είναι πάλι;” ή λαμβάνεις ένα email που λέει ότι κάποιο ταμπλόιντ θα κατασκευάσει μια ιστορία;» είπε ο Κίμελ γελώντας. «Δεν θύμωσα με αυτό», είπε η Άνιστον, αλλά «είναι απολύτως αναληθές».

«Τον συνάντησα μια φορά», πρόσθεσε η Άνιστον. «Ξέρω τη Μισέλ περισσότερο από αυτόν». Η Άνιστον και η 44η πρώτη κυρία εμφανίστηκαν και οι δύο στο επεισόδιο των 60ών γενεθλίων της Έλεν το 2018 — αλλά η ηθοποιός έχει υποστηρίξει δημόσια τους Ομπάμα από την εποχή τους στον Λευκό Οίκο και μετά.

Οπότε όχι, είπε η Άνιστον, «δεν είναι αλήθεια» και δεν υπάρχει προδοσία της Μισέλ Ομπάμα. Ο Κίμελ βρήκε την ευκαιρία για να μοιραστεί με την ηθοποιό μερικές φήμες ακόμα.

«Επίτρεψέ μου να ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα», είπε πριν τη ρωτήσει εάν είχε κάνει περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού, αν όντως κρατάει σε μια τσάντα τις «στάχτες του νεκρού θεραπευτή» της και αν ταξιδεύει στο εξωτερικό με «βάζα με ελιές». Όλες αυτές οι φήμες, είπε η Άνιστον, είναι αληθινές. Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τις στάχτες ή τις ελιές, λέγοντας αντ’ αυτού: «Είναι μεγάλη ιστορία».