Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Αντζελίνα Τζολί: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες» - Τι τη δυσκόλεψε ως Μαρία Κάλλας (ΒΙΝΤΕΟ)


 Η Αντζελίνα Τζολί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά και στη σχέση της με... του Έλληνες.

Η διάσημη ηθοποιός τόνισε πως λατρεύει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και ότι θα ήταν αδύνατο να υποδυθεί την Κάλλας αν δεν είχε συνδεθεί με τους Έλληνες.

Πιο αναλυτικά, η Αντζελίνα Τζολί είπε: «Στην Ελλάδα λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα στην Ελλάδα γιατί νιώσαμε μεγάλη υποστήριξη και είχαμε υπέροχες συζητήσεις με ανθρώπους που γνώρισα».

Μιλώντας για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας τόνισε: «Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες; Τεχνικά, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για μένα να ξεπεράσω τη νευρικότητά μου να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο».

Με την ταινία Maria η έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η νέα ταινία του χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, με τίτλο Maria και πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ολύμπιον.

Στην ταινία Maria του Πάμπλο Λαραΐν, η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας, η πιο εμβληματική ερμηνεύτρια του 20ού αιώνα. Η ταινία ακολουθεί την Ελληνίδα ντίβα την περίοδο που αποσύρεται στο Παρισι μετά από μια λαμπερή και ταραχώδη ζωή. To Maria επαναπροσεγγίζει τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναπολεί την ταυτότητα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

H Αντζελίνα Τζολί έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιώδες χειροκρότημα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενσαρκώνοντας τη γυναίκα πίσω από τον μύθο, μια τραγική ηρωίδα που έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα ενός αλλοτινού και αξεπέραστου μεγαλείου, τον φόβο της θνητότητας, τις ανοιχτές πληγές μιας ζωής γεμάτης ανεπανάληπτους θριάμβους και ανεπούλωτα τραύματα.