Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Καίτη Φίνου: «Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλή»- Τι λέει για τον Στάθη Ψάλτη

 


Στη συνεργασία της με τον Στάθη Ψάλτη κατά τη δεκαετία του ’80 αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου ενώ εξέφρασε και την άποψή της για τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν εναντίον του Μάρκου Σεφερλή με αφορμή ένα σκετς όπου υποδύεται το Nemo, τον non binary νικητή... της Eurovision.

Μιλώντας η ηθοποιός δήλωσε ότι η ίδια δεν θα έπαιζε ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει το ταλέντο του σε αυτό που κάνει.

«Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι Μάρκος Σεφερλής κωμωδία. Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό που κάνει είναι τέλειος. Μπορεί να μην είμαι οπαδός όλων όσων λένε πάνω στη σκηνή» είπε αρχικά.

«Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε, θα πει κάποιος. Ποιος λέει ότι ήμουν υπέρ σε αυτό; Κανείς δεν με έχει ρωτήσει. Έπρεπε να ζήσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το είδος κωμωδίας», αποκάλυψε στη συνέχεια η ηθοποιός, μιλώντας για τον Στάθη Ψάλτη.

«Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή ήρεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινα και “έφυγαν” οι αδελφές μου. Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω και το θέατρο, να μην αγαπάω τον κόσμο που υπάρχει, γιατί είδα πόση ψευτιά υπάρχει. Λένε ότι “αν είναι αυτή, εγώ δεν θα είμαι” και νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στα αυτιά μου», κατέληξε.