Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πικέ: Κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν ήταν ειλικρινής σχετικά με τον χωρισμό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Για τη σχέση του με τη Σακίρα μίλησε σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι η ίδια δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με το... διαζύγιό τους.

Η Σακίρα μετά το επεισοδιακό διαζύγιο που πήρε με τον Πικέ, τον κατηγόρησε για απιστία, βγάζοντας και σχετικά τραγούδια, με τους δύο να φτάσουν όμως σε συμβιβασμό για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Ο Πικέ ωστόσο, σε συνέντευξή του στο CNN, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Σακίρα και να συνεχίσει την διαμάχη μεταξύ τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι η μητέρα των δύο παιδιών του δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινείς, γύρω από τον χωρισμό τους, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος στη νέα του σχέση.

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό,τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», δήλωσε αρχικά ο Πικέ στο CNN.

«Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά με γνωρίζουν. Ξέρουν ποιος είμαι και τι έχω κάνει και αυτό μου προσφέρει ηρεμία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος. Η ζωή που έχω ζήσει, τα υπέροχα παιδιά μου και η οικογένειά μου, οι φίλοι ζωής που έχω, από το σχολείο ακόμα, με κάνουν να νιώθω καλά» συμπλήρωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.