Latest News

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Πόλεμος στον Λίβανο: Πύραυλοι της Χεζμπολάχ χτύπησαν το Ισραήλ - Δύο τραυματίες

 


Σειρήνες ήχησαν σήμερα το πρωί στο κεντρικό Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, ενώ νωρίτερα είχε επισημάνει ότι εκτοξεύτηκαν πύραυλοι από τον... Λίβανο.

«Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ μετά τη ρίψη πυραύλων προερχομένων από τον Λίβανο», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Στο Τελ Αβίβ μια δημοσιογράφος του AFP μετέδωσε ότι άκουσε εκρήξεις από κοντινή περιοχή, οι οποίες μπορεί να οφείλονταν στην αναχαίτιση βλημάτων από την ισραηλινή αντιπυραυλική ασπίδα. 

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο κεντρικό Ισραήλ, λένε οι γιατροί. Η υπηρεσία ασθενοφόρου Magen David Adom αναφέρει ότι περιέθαλψε έναν 54χρονο οδηγό λεωφορείου σε μέτρια κατάσταση και έναν άλλο οδηγό, 31 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Ο οδηγός του λεωφορείου χτυπήθηκε από σκάγια στο κεφάλι, λέει η MDA.

Πόλεμος στον Λίβανο: Πύραυλοι της Χεζμπολάχ χτύπησαν το Ισραήλ - Δύο τραυματίες
 Το σημείο πρόσκρουσης ενός πυραύλου που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο στο κεντρικό Ισραήλ στη διαδρομή 6, κοντά στο Kafr Qasim / φωτ.: Magen David Adom

Ένας από τους πυραύλους της Χεζμπολάχ έπληξε τον αυτοκινητόδρομο Route 6 κοντά στο Kafr Qasim.

Ο Ισραηλινός Στρατός λέει ότι ένα μπαράζ πολλών ρουκετών εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο στο κεντρικό Ισραήλ. Ορισμένοι από τους πυραύλους αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα, λέει ο στρατός.