Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πυροβολισμοί στην Συγγρού: Έτσι ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή


Για  μια παραβίαση του ΚΟΚ σχετικά με την προτεραιότητα των οχημάτων δράστη και θύματος ή ένα πείραγμα σε εκδιδόμενο άτομο, στάθηκε σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές της ΕΛΑΣ, η αφορμή για το άγριο περιστατικό με πυροβολισμούς στη... Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για την άγρια συμπλοκή. Το πρώτο σενάριο είναι πως οι επιβαίνοντες στην μοτοσικλέτα ξεκίνησαν λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του αυτοκινήτου για το ποιος είχε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς. Το δεύτερο σενάριο είναι ότι προσπάθησαν να πειράξουν με ειρωνική διάθεση κάποιο άτομο που εκδίδεται στην περιοχή.

Τα αίματα άναψαν με τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους δυο επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα να έρχονται στα χέρια. Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς στο χέρι ενώ ο δεύτερος επιβάτης της μηχανής έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τα δυο άτομα ηλικίας 35 και 22 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν με την μηχανή τους αρχικά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό» καθώς το πρώτο νοσοκομείο δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και την έρευνα που έχουν κάνει οι αστυνομικοί, δεν φέρονται να έχουν εμπλοκή με άτομα της νύχτας, ούτε έχουν απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν. Πλέον τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού το άτομο που άνοιξε πυρ εναντίον των δυο ατόμων.