Latest News

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Νέα κοινή εμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά με πολλαπλά μηνύματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Μπορεί να μην πήγαν στο street party στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, έδωσαν όμως το παρών ξανά μαζί, σε εκδήλωση του... Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», για τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», εκπέμποντας μηνύματα στην κυβέρνηση, την ώρα που οι γαλάζιες αντιθέσεις οξύνονται.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», βραβεύτηκαν επιχειρήσεις που παρά τις διαδοχικές κρίσεις, κατάφεραν να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague. Βραβεύτηκε επίσης και μια μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σαρωτική νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Παρόντες και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο Σωκράτης Φάμελος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής. Παρούσα είναι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ξεχώρισε η θερμή χειραψία Καραμανλή, Σαμαρά. Οι πρώην πρωθυπουργοί είχαν χειραψία και συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, την αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, τον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. Ξεχώρισε και η ατάκα του Σαμαρά όταν τον ρώτησαν αν θα βραβεύσει τον Ολυμπιακό λέγοντας «η καρδιά είναι πάντα κόκκινη».