Latest News

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές στο ΕΒΕΠ: Απίστευτες καταγγελίες πριν τις κάλπες


Χαμός στις εκλογές στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ), καθώς γίνονται απίστευτα πράγματα στο δρόμο προς... τις κάλπες. 

Σύμφωνα με όσα καταγγελόνται, ο Νίκος Παπαγεωργίουπεριφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, εμφανίστηκε στο ΕΒΕΠ για να καταθέσει το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ Ε.Β.Ε.Π.” με συνολικά 115 υποψηφίους. 

Οι υπάλληλοι του ΕΒΕΠ εξέδωσαν παράβολα αξίας 50 ευρώ για τον κάθε υποψήφιο, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 5.800 ευρώ, ποσό που εισπράχθηκε κανονικά.

Ωστόσο, όταν ο κ. Παπαγεωργίου προσπάθησε να καταθέσει τους φακέλους των υποψηφιοτήτων, ενημερώθηκε πως οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να δεχτούν τις υποψηφιότητες γιατί είχαν σχολάσει! Όλα αυτά στις 3:00 μ.μ. και παρόλο που τα παράβολα είχαν εισπραχθεί κανονικά.

Ο κ. Παπαγεωργίου προσπάθησε εις μάτην να πείσει τους υπαλλήλους να προχωρήσουν κανονικά στις διαδικασίες. Παρά τις εκκλήσεις του, οι υπάλληλοι, κάτω από την ηθική αυτουργία του Βασίλη Κορκίδη και του γραμματέα του ΔΣ, Δημήτρη Μαρκομιχάκη, δεν υποχώρησαν.

Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς ο επικεφαλής του συνδυασμού προχώρησε σε μηνύσεις, με αποτέλεσμα υπάλληλοι και γραμματέας να βρεθούν στο Αυτόφωρο.

Πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή ο κ. Παπαγεωργίου προσπάθησε νε τους μεταπείσει αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι…

Αν μη τι άλλο μια πρωτοφανής κίνηση στα 120 χρόνια ιστορίας του ΕΒΕΠ.