Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ από Κατρίνη και Γιαννακοπούλου

 Με το Πολιτικό Κέντρο να συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα, συνεχίζονται οι «γκρίνιες»... στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά τα χθεσινά αιχμηρά σχόλια συνεργατών του Χάρη Δούκα, σήμερα Τρίτη και ο Μιχάλης Κατρίνης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος για τις αλλαγές του Νίκου Ανδρουλάκη.


Σε συνέντευξή του στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Τομεάρχης Άμυνας του Κινήματος ανέφερε: «Επειδή υπήρχε αυτή η εκτίμηση ότι θα υπάρχει μια συνθετική πρόταση, εκτιμώ ότι η συνθετική π πρόταση θα μπορούσε να συμπεριλάβει όλους τους υποψηφίους των τελευταίων εσωκομματικών εκλογών». Με την παραπάνω δήλωσή του ο κ. Κατρίνης δεν κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν είναι μέλος του Πολιτικού Κέντρου.

«Πιστεύω ότι ο κύριος Ανδρουλάκης πλέον έχει κάθε δυνατότητα να κάνει αυτό το οποίο πιστεύει λαμβάνοντας υπόψιν βεβαίως τα μηνύματα των εκλογών που είναι η σύνθεση», ανέφερε από τη μεριά της σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Νάντια Γιαννακοπούλου χωρίς να εξηγεί βέβαια αν υπάρχει η σύνθεση στις επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πολιτικό Κέντρο συμμετέχουν Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας, Μυρτώ Σαμαρά, Κατερίνα Σολωμού, Γιάννης Βαρδακαστάνης.