Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

«Ξεκατινιάστηκαν» άσχημα στον αέρα Πετρογιάννη - Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα: Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας


Χαμός επικράτησε γι’ ακόμα μία φορά στο Πρωινό, με φόντο τη… Ματούλα Ζαμάνη! Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε «μπάχαλο» το πλατό, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα σε Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και... Αφροδίτη Γραμμέλη.

Α.Κ.: Εγώ έκανα το σχόλιό μου, που δεν μου αρέσει αυτή η κίνηση και έχω εξηγήσει γιατί. Και δεν ξέρουμε τα τραγούδια της κυρίας Ζαμάνη.

Φ.Π.: Πρόβλημά σου άμα δεν τα ξέρεις.

Α.Κ.: Είμαστε υποκριτές, είμαστε θύματα της πολιτικής ορθότητας.

Φ.Π.: Αν είσαι εσύ υποκρίτρια, με το καλό να είσαι…

Α.Κ.: Πότε ακούστηκε η κυρία Ζαμάνη; Όταν έβγαλε τη μπλούζα της. Αυτό δεν είναι υποκρισία;

Φ.Π.: Την ενδιαφέρει τη Ματούλα Ζαμάνη αν την ξέρεις εσύ, νομίζεις;

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και η Αφροδίτη Γραμμέλη…

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στην Άρια Καλύβα, που της ζήτησε να της πει τρία τραγούδια της Ζαμάνη: «Δεν θα σου αποδείξω εγώ το τι είμαι. Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις από χθες. Εμένα, ούτε ο Λιάγκας ούτε εσύ θα μου χρεώσετε πολιτική ορθότητα. Εγώ είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη κι έχω την άποψή μου, Γιώργο, και είναι προσβλητικό αυτό που είπες».

Γ.Λ.: Δεν μίλησα για σένα!

Α.Γ.: Μας κατέταξες όλους όσοι υποστηρίξαμε τη Ματούλα.

Γ.Λ.: Είμαι από τους λίγους στην Ελλάδα που δεν κρύβονται, όταν θέλω να πω κάτι, το λέω. Μη το λες τώρα για να γίνει ντόρος. Δεν στοχοποίησα κανέναν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αγανακτισμένος είπε: «Να σας πω, επειδή δεν μου αρέσει αυτό το κλίμα που τσακώνεστε μεταξύ σας, ή θα τα βρείτε ή θα φύγω, δεν γίνεται αυτό! Ήρθα εδώ να σας πω πέντε πράγματα που θα με ρωτήσετε, δεν έχω όρεξη να σας βλέπω να τσακώνεστε».