Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία κλαίγοντας - «Δεν επέτρεψαν σε εμένα και την έγκυο φίλη μου να επιβιβαστούμε στην πτήση» (ΒΙΝΤΕΟ)


 Περιπετειώδης ήταν η επιστροφή της Ιωάννας Τούνη από το Λονδίνο με την influencer να εξηγεί πώς η ίδια αλλά και μια έγκυος φίλη της που τη συνόδευε, έμειναν εκτός πτήσης προς... Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, τα υπόλοιπα άτομα της παρέας επιβιβάστηκαν κανονικά με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας να αρνούνται την είσοδο στις δυο γυναίκες.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε τι συνέβη μέσω βίντεο στα social media, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν μάρτυρες που είδαν το συμβάν και προσπάθησαν μάταια να τις υπερασπιστούν.

«Με συγχωρείτε αν δεν σας αρέσουν αυτά, είμαι πολύ συγχυσμένη» ακούγεται να λέει στο βίντεο κλαίγοντας και προσθέτει:

«Είναι όλοι εκεί και επιβιβάζονται, τρέμει το χέρι μου sorry. Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου…»

Σε δεύτερο βίντεο, το οποίο στη συνέχεια «κατέβασε» η influencer εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν όταν στο αεροδρόμιο τους ανακοινώθηκε από την αεροπορική εταιρεία ότι θα αλλάξουν πύλη.

Αφού εξήγησε ότι επέλεξαν τη συγκεκριμένη εταιρεία, τόνισε: «Μας έκαναν αλλαγή gate τελευταία στιγμή. Φτάσαμε λίγα δευτερόλεπτα λίγο πιο αργά. Εκεί έχει μια καντίνα, περιμέναμε να μπούμε τελευταίοι επειδή η φίλη μου είναι έγκυος και δεν μπορεί να είναι όρθια.

Μου είπε η Ντόρις που είναι έγκυος ενώ ήταν 10 άτομα στην ουρά ότι πάει τουαλέτα και επέστρεψε 3 λεπτά αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο της παρέας μας είχαν ήδη επιβιβαστεί και η κυρία που ήταν εκεί έκλεισε την κορδέλα και μας είπε ότι η πύλη έχει κλείσει.

Στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάποιου είδους british humour. Άλλοι επιβάτες που δεν γνωρίζουμε και τους ευχαριστούμε, μας υπερασπίστηκαν. Αυτό που τους νευρίαζε ήταν επειδή ήμασταν έξω από την ουρά. Έγινε εντελώς επί σκοπού, έκλαιγα και ούρλιαζα και φωνάζαμε γιατί έκλεισε η πύλη στη μούρη μας. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο call, δεν υπήρχε έκκληση για τελευταίους επιβάτες. Το cancel είναι λίγο. Έκλαιγα δεν ξέρω αν φαίνονται τα μάτια μου.

Προανήγγειλε δε, ότι «θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται νομικά» καθώς «είναι συγκλονιστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας», ενώ συνέχισε την περιγραφή της λέγοντας: «Δεν υπήρχε άλλη πτήση να πάρουμε από το αεροδρόμιο, πήραμε ταξί πήγαμε σε άλλο αεροδρόμιο και αντί να φτάσουμε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, θα φτάσουμε το πρωί της Τρίτης».

«Και να μας πει ότι θα μας επιστρέψει η εταιρεία το εισιτήριο θα πούμε “χ…ήκαμε κουκλίτσα μου, είσαι η χειρότερη εταιρεία ever”Το βίτσιο και το καπρίτσιο της μάγισσας καθυστέρησε όλη την πτήση, μας κοίταζαν στα μάτια και έλεγαν we don’t care. Η πτήση καθυστέρησε γιατί έπρεπε να βγάλουν τις δικές μας βαλίτσες» υποστηρίζοντας ότι «το τελευταίο σκανάρισμα άργησε 30 δευτερόλεπτα».