Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα πέφτει νεκρή από όπλο αστυνομικού - Τον είχε μαχαιρώσει πολλές φορές στο πρόσωπο

 Το συγκλονιστικό βίντεο της κάμερας του σώματος της αστυνομίας δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από έναν αστυνομικό αφού τον χτύπησε... με μαχαίρι.

Η Sydney Wilson, 33, διαχειριστής εμπορικών ακινήτων στην περιοχή του DC, επισκέφτηκε αξιωματικός για έλεγχο ευημερίας στο διαμέρισμά της στο Reston στις 16 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ.

Ο αξιωματικός Peter Liu – που είχε 14 χρόνια εμπειρίας στην επέμβαση σε κρίση – χτύπησε την πόρτα και η Wilson άνοιξε.

Όταν είδε όμως τον αστυνομικό έκλεισε με δύναμη την πόρτα.

Για τα επόμενα τρία λεπτά, ο αστυνομικός συνέχισε να χτυπά, με την Wilson να ανοίγει την πόρτα και να τον χτυπά πολλές φορές με μαχαίρι.

Η Γουίλσον κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον αστυνομικό πολλές φορές στο πρόσωπο μέχρι που ο αστυνομικός πυροβόλησε το όπλο του.

Ο Λιου υποχώρησε στο διάδρομο πριν πυροβολήσει άλλους τρεις πυροβολισμούς και καλέσει σε βοήθεια.

Η Wilson έλαβε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο σημείο, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τα τραύματα από πυροβολισμούς σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Κέβιν Ντέιβις είπε ότι ο Λιου έκανε ό,τι μπορούσε και απέτρεψε την κατάσταση να είναι πιο άσχημη.

«Θα μπορούσε να ήταν πολύ, πολύ, πολύ χειρότερο. το τραύμα από πλάγιο, τραύμα και κάθετο που έλαβε ήταν στην κορυφή του μετώπου του», είπε.

Ένας επαγγελματίας ψυχικής υγείας ζήτησε από την αστυνομία να κάνει έλεγχο ευημερίας στην Wilson.

Ο Ντέιβις παραδέχτηκε ότι αυτού του είδους οι έλεγχοι γίνονται συνήθως παράλληλα με άλλον επαγγελματία ψυχικής υγείας.