Latest News

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας - Ποιοι έδωσαν το παρών [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής... της νύφης.

Ο Χάρης Δούκας ήταν πιστός στο ραντεβού του στις 18:30 και υποδέχτηκε στους καλεσμένους, που έφτασαν τους 1.100, ενώ η νύφη έφτασε μετά τις 19:10 συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χάρουμενος, περιμένουμε τη νύφη», είπε σινομιλώντας με τους παρευρισκόμενους στο προαύλιο της εκκλησίας.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του Χάρη Δούκα. Ενώ το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μαζί με τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος.

Αρκετά μέλη του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον Μάξιμο Μουμούρη. Επίσης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη. Ανάμεσα στους δημάρχους που παραβρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Μετά το μυστήριο ακολουθεί δεξίωση στο κτήμα Casa e Campo στις Αφίδνες.