Latest News

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται στο ΠΑΣΟΚ - Μάχη για τρεις η δεύτερη θέση


 Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκλογική μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση πριν τις κάλπες... της Κυριακής.

Σύμφωνα με την έρευνα της GPO για τα parapolitika.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει και σε αυτή τη μέτρηση να συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτιμήσεων τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στους υπόλοιπους βασικούς δείκτες, που είναι η καταλληλότητα για την προεδρία και η παράσταση νίκης. Συγκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρείται καταλληλότερος από το 25,7% του συνόλου και από το 35% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα, τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση: οι κ. ΔούκαςΓερουλάνος και η κ. Διαμαντοπούλου ακολουθούν με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους στην ερώτηση της καταλληλότητας, όμως στην παράσταση νίκης, ο κ. Ανδρουλάκης καταγράφει ένα σημαντικό προβάδισμα.

Προβάδισμα που αποτυπώνεται και στον πίνακα της πρόθεσης ψήφου όπου ο κ. Ανδρουλάκης με 30,1% οδηγεί την κούρσα με τον κ. Δούκα να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 21,9%, έχοντας, ωστόσο, σε κοντινή απόσταση τον κ. Γερουλάνο που με 19,7% δείχνει ενισχυμένος και την κ. Διαμαντοπούλου με 19,2%.

Η θέση που φαίνεται παγιωμένη για το Β’ γύρο είναι αυτή του κ. Ανδρουλάκη, με τον κ. Δούκα να διατηρεί ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων δύο υποψηφίων. Ωστόσο, οι διαφορές που καταγράφονται είναι οριακές.

Δείτε τις κάρτες της δημοσκόπησης:

gpo_pasok_1
gpo_pasok_2
gpo_pasok_3
gpo_pasok_4
gpo_5
capture