Latest News

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε και πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα!

 


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όταν οδηγός υπέστη έμφραγμα, πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, αλλά έλαβε κλήση για... παράνομο παρκάρισμα.

Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στο Νέο Ηράκλειο, στις 21 Σεπτεμβρίου. Η κόρη του οδηγού επικοινώνησε με την εκπομπή «Live You» θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την ψυχρή γραφειοκρατική στάση των ανθρώπων του Δήμου, καθώς σε ένσταση που κατέθεσε η οικογένεια του ασθενούς, δεν βρήκε θετική ανταπόκριση.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι από την πλευρά του Δήμου τής απάντησαν πως «είναι αβάσιμες οι αντιρρήσεις που έχω για το παράνομο παρκάρισμα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δήμαρχος Νέου Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος ανέφερε ότι ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση. «Στις 25 Σεπτεμβρίου έγιναν κλήσεις στον δήμο ότι αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο. Πήγε η αστυνομία και έγραψε μία κλήση γιατί ήταν παρκαρισμένο παράνομα», εξήγησε.

«Προφανώς δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα έγγραφα από το νοσοκομείο», σημείωσε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι έχει καλέσει στο γραφείο του την κόρη του οδηγού, για να λυθεί το ζήτημα.