Latest News

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία στην Εύβοια: Σκότωσε τον θείο του με έξι μαχαιριές γιατί δεν του έδινε χρήματα


 Συνελήφθη λίγο μετά τα ξημερώματα ο 32χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 65χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του... στην Εύβοια.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο μέσα στο χωριό Σπαθάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, στο σημείο που κρυβόταν ο δράστης εντοπίστηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα ήταν στο σπίτι του, όταν ο 32χρονος ανιψιός του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 65χρονος έφτασε μέσα στα αίματα έως το καφενείο του χωριού, ζητώντας βοήθεια μέχρι που κατέρρευσε. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 65χρονου στο eviaonline, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 32χρονος ζήτησε χρήματα από τον θείο του, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του και του επιτέθηκε με μαχαίρι. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.