Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κοιτούσε το κινητό, το ΙΧ έκανε έκανε ζικ ζακ - Πήγε να πέσει σε διάζωμα» λένε από τον ΟΑΣΑ


 Οδηγό λεωφορείου για φραστική επίθεση κατήγγειλε η Μπάγια Αντωνοπούλου για περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου... στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η δημοσιογράφος, ο οδηγός του λεωφορείου την έβριζε χυδαία ενώ κατέγραψε και βίντεο που δείχνει το πρόσωπο του οδηγού. Δεν υπάρχει βίντεο, ωστόσο, με τις χυδαίες βρισιές ωστόσο σε αυτό φαίνεται ότι βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ανάρτησή της.

Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου

Το πρωί της Τετάρτης (16/10), ακούστηκε και η πλευρά του οδηγού του λεωφορείου, με τον Φώτη Νικολακόπουλο, γενικό γραμματέα του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ να υποστηρίζει ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου «πήγαινε ζικ ζακ με το όχημά της ενώ κοιτούσε το κινητό της, ενώ λίγο έλειψε να πέσει σε διάζωμα».

«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ, δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου, αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό. Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Σημειώνεται ότι θέση στο συμβάν πήρε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τη σχετική ανακοίνωση να κάνει σαφές ότι «τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά»

«Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, ζητήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.