Latest News

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Πένθος για τη Μαρία Αντωνά: «Γίνε άγγελός μου και μη φύγεις ποτέ από δίπλα μου» - Πέθανε η μητέρα της

 


Σε βαρύ πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αντωνά. Πέθανε η μητέρα της, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί... στη ζωή.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Δείτε τη δημοσίευση:

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ

Ενώ το απόγευμα του Σαββάτου 12/10, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της με μια μαύρη πένθιμη κορδέλα. Παράλληλα προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση με κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα:

«Αντίο μαμά! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια . Σε ευχαριστώ που υπάρχω , γι αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες . Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά...

Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου. Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου ?», ήταν τα λόγια με τα οποία κοινοποίησε το δυσάρεστο γεγονός.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Αντωνά για τη μητέρα της: