Latest News

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ: Με απίστευτες διαδικασίες έκοψαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την προεδρία

 

Με απίστευτες διαδικασίες πέρασε η απόφαση ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης...


Στην ψηφοφορία παρόντα ήταν 152 μέλη της ΚΕ, 12 εκ των οποίων αρνήθηκαν να ψηφίσουν απόφαση με ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη

Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου και μετά τη σημερινή απόφαση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα

Κατά πληροφορίες η απόφαση έχει πολιτική καταδίκη συμπεριφορών με ονομαστική αναφορά στον πρώην πρόεδρο.

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πάει στο Συνέδριο του κόμματος, όπου θα ληφθεί η τελεσίδικη απόφαση για τον Στέφανο Κασσελάκη. Όσον αφορά στην πρόταση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, δεν φαίνεται να προκρίνεται.

Ένταση επικράτησε έξω από το χώρο της συνεδρίασης, όπου υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές. Ανάμεσα στις φωνές διαμαρτυρίας, μια υποστηρίκτρια του Κασσελάκη ακούστηκε να φωνάζει: «Ντροπή σας, το ξεφτιλίσατε», ενώ ένα μέλος της άλλης πλευράς της απάντησε: «Συνεδρίασε το όργανο, φύγε από εδώ».

Ορισμένοι από τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν τις διαμαρτυρίες τους, φωνάζοντας: «Χωρίς εμάς τι θα ήσασταν εσείς; Είναι ντροπή σας. Ντροπή για την Αριστερά, είστε η ντροπή της Αριστεράς», ενώ ακούστηκαν συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα της Αριστεράς».