Latest News

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Λευτέρης Χαρίτος: Σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό του με την Μαρκέλλα Γιαννάτου


 Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» «Φλεγόμενη καρδιά» έκανε πρεμιέρα και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς μίλησε στους «Weekenders» από τον «πύργο» των Λασκαραίων όπου διαδραματίζεται μεγάλο μέρος των όσων συνταρακτικών θα δούμε στον νέο κύκλο... της σειράς.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη σειρά που κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη στιγμή και, σε μια σπάνια στιγμή «αδυναμίας» μπροστά στις κάμερες απάντησε για τον χωρισμό του με την τέως σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Μαρκέλλα Γιαννάτου, την Ζωή Μεγαρίτη στις «Άγριες Μέλισσες». Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός χώρισαν μετά από 14 χρόνια σχέσης, ενώ εκείνη διάνυε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο σ’ αυτή τη ζωή, αλλά ούτε αυτό που λέμε η original οικογένεια, που είσαι για πάντα μαζί, είναι εύκολο. Και αυτό είναι δύσκολο. Γενικά, νομίζω ότι η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη.

Για εμένα το ουσιαστικό είναι να επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν, όλα τα πράγματα είναι εφικτά. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέμα μεικτής ή μη μεικτής οικογένειας, είναι θεωρώ θέμα συνεννόησης των ανθρώπων και επίσης το κατά πόσο συζητάς με τα παιδιά σου, όλα αυτά που προκύπτουν» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος απαντώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια «μεικτή» οικογένεια.

Και πρόσθεσε: «Ένας χωρισμός πάντα είναι επώδυνος, γενικά. Εγώ θα το πάω ανάποδα, πόσο επώδυνος είναι ένας "μη χωρισμός" εφόσον κάποιος ή και οι δύο θα προτιμούσαν να είναι χωρισμένοι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι οι γονείς να είναι εκεί. Τα πάντα είναι ρίσκο, ποτέ δεν ξέρεις, ούτε πάντα πετυχαίνουν. Αν μπορούσες να προβλέψεις από πριν θα ήμασταν όλοι άνετοι, θα λέγαμε "κοίτα να δεις το πάμε για χωρισμό καλύτερα, γιατί το βλέπω να ‘ρχεται"».